Adam Małysz znów skacze!!
Moderator: Krzysztof
Miał być wielki wyjazd do Planicy, a skończyło sie na tym, że nie widziałem żadnego z trzech wielkich, zwycięskich słoweńskich konkursów. W piątek w pracy, w weekend siedziałem w szkole i nie mogłem nawet przez TV uczestniczyć w wielkim święcie. Szkoda, że rdzeniowe towarzystwo sie nie zebrało tym razem, bo pewnie byłoby bardzo miło pod Velikanką w Planicy, podczas konkursów i w trakcie śpiewania hymnu. Trudno.
Panu Adamowi składam hołd za to, czego znów dokonał. Nie musi juz niczego udowadniać i nikogo zadowalać (poza sobą ewentualnie). Jest wielki po prostu. Dzięki Panie Adamie!
Panu Adamowi składam hołd za to, czego znów dokonał. Nie musi juz niczego udowadniać i nikogo zadowalać (poza sobą ewentualnie). Jest wielki po prostu. Dzięki Panie Adamie!
Krzysztof
-
Krzysztof - Ranga 7
Nie zapomnieli, oglądam konkursy (oprócz ostatnich, bom sie przeprowadzał), no i jestem konsekwentny - nie oczekuję od niego żadnego udowadniania - możesobie jeździć i skakać jak Goldi pod koniec kariery(ta "końcówka" trochę trwała). Oczywiście ucieszymnie każdy jego sukces - tym bardziej pewnie, że nic od niego nie wymagam. W przeciwieństwie do pismaków wieszczących koniec kariery.
Skrzynkę na gazecie rzeczywiście rzadko czytam, zaraz zajrzę. Podstawową jest ta na rdzeniu i na plusnecie.[/i]
Skrzynkę na gazecie rzeczywiście rzadko czytam, zaraz zajrzę. Podstawową jest ta na rdzeniu i na plusnecie.[/i]
Krzysztof
-
Krzysztof - Ranga 7
wczoraj wrcajac z nart słychałem Radiowa Jedynke i była relacja ze skoków prowadzona przez Zimocha.
Adam jest wielki ze znów tak ładnie skoczył, ale Zimoch jest mistrzem swiata w relacjach ze skoków !!!
tego co on mowi nie da sie powtórzyc, polecam kolejne relacje posłuchać w radiu !!
Gratulacje dla ADAMA !
Adam jest wielki ze znów tak ładnie skoczył, ale Zimoch jest mistrzem swiata w relacjach ze skoków !!!
tego co on mowi nie da sie powtórzyc, polecam kolejne relacje posłuchać w radiu !!
Gratulacje dla ADAMA !
- koziolek1
- Ranga 7
Re: Adam Małysz znów skacze!!
Adam Małysz znowu skacze, ale już niedużo zostało mu tego skakania... 4 skoki w Planicy plus kilka w pokazowym konkursie z Zakopcu. Why, Adam, why???
- Szurak
- Ranga 6
Re: Adam Małysz znów skacze!!
No wlasnie, chlopaki zapuszczacie juz wasy na pozegnanie Adama? 

- Monia
- Ranga 3